[PDF]

Rólunk mondták

Urbán Boglárka
Nagyon segítőkészek mindenben, családias kis autósiskola. Gyakorlati oktatás nagyon jó.Az oktató Kassai József is nagyon kedves és segítőkész volt .Csak ajánlani tudom!

Móré Gyula
Ajánlani fogom minden ismerősömnek!

Vargáné Gál Melinda
Eleinte drágának gondoltam a sok gyakorlati óra miatt, aztán rájöttem, hogy itt Bp.en mindenhol ennyit kell vezetni (sőt...néha kevés is), csak valahol a gyakorlat közepén tolják eléd,valahol(itt) meg előre szólnak, hogy nem lesz meg az 580 km 30 óra alatt.
Az elméleti oktatás kiváló. Kifejezetten jól magyaráz az oktató.
Gyakorlati oktatót ajánlás alapján választottam. És örülök, hogy őt választottam!
Minden elsőre sikerült. Persze egy kis szerencse is kellett hozzá, de nagyon sokat számít, hogy ki oktat!!!
Sok sikert mindenkinek 

Albecker Dániel
Minden rendben ment, elégedett vagyok.

Attila Gézárt
Elejétől a végéig itt csinaltam a jogosítványomat. Mindenből elsőre átmentem. Segitőkészek, csak ajánlani tudom. Zelei László kíváló oktató és nagyon jó ember is. Őt is csak ajánlani tudom.

Majorné Mező Reni
Vélemény- (Kassa József)
Amikor vártam, hogy kiderüljön ki lesz az oktatóm, nagyon féltem, hogy "jófej" oktatót kapjak, mert csak rémhíreket hallottam mindenkitől.
Aztán emlékszem az első alkalomra, amikor ő kérte, hogy nyugodtan szóljak rá ha felemelné a hangját esetleg velem. Soha nem fordult elő ilyen!!
Nyilván sokszor hibáztam és mindig higgadtan magyarázta el hogyan kellene csinálnom.
Végtelenül türelmes, becsületes. Rendesen levezettem az óráimat, oda figyelt végig rám.
Azt gondolom, hogy mindent alaposan elmagyarázott, ha kellett többször is.
Szerintem az oktatók királya, nagyon örülök, hogy hozzá kerültem!
Mindenkinek ajánlom!
(Ki ne rúgjátok) 

Mezo Gyula
Hát emberek a sztori a következő: nagyon sokat rágodtam irjak e vagy sem megosszam e a tapasztalatomat. Régebben ugy 20 évvel ezelött itt tettem le a "B" kategóriát itt. Simán ment rendesek aranyosak kiválló oktatókkal történt az eset . Azóta a gyerek is itt végzett , és assszony is gondolom ha nemlenne jó a suli nemide küldeném az egész családomat. tudni valo azok közé tartozom akik szertik ha hazaérnek ,nemcsak elindulnak. Azóta jómagam további képzéseken is részt vettem
és jelenleg is . Letettem elsőre az "A" és jelenleg a "C" kategóriát nyüstölöm. Mindenkinek szivből ajánlom ha nem férrebeszélést hanem biztos kézzelfogható tudást szeretne. Öszintén emberek nézzetek magatokba mindjárt elérem a millio balesetmentes km-t, ki ne akarná Ezt Csak és kizárólag ennek az iskolának és oktatóinak köszönhetem hogy mindennap hazaérek. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Gyarmati-Bátori Andrea
Puruczki Andrást szívből ajánlom, nagyon jó oktató,mindent köszönök ,főként a türelmet

Anita Kovács
Nagyon jó az autósiskola, segítőkészek voltak mindvégig. Időben értesítettek mindenről, a tankönyveket, az online anyagokat segítettek beszerezni, az elsősegély tanfolyamot is leszervezték, ami nagyban megkönnyíti a tanulók dolgát.
Az elméleti oktatóm Rujp István volt, aki nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját, bármi kérdésem volt segített. Az órák mindig jó hangulatban teltek. A KRESZ elméleti vizsgán elsőre átmentem.
A gyakorlati oktatás is nagyon jó!!Csak ajánlani tudom őket!!

Boldizsár Furda
Nagyon segítőkészek mindenben, családias kis autósiskola. Gyakorlati oktatás nagyon jó.

Orsolya Rogl
Kedves, segítőkész irodavezető, az oktatással sem volt problémám

Györgyi Erdődi
Mivel kérte az iskola, hogy töröljem a rossz tapasztalatomat... :) ezért csak annyit írok, hogy nem volt részemről jó választás és nem ajánlom.

Kitti Krusó
Aki jot akar maganak az nem
jon ebbe az autos iskolaba tapasztalatbol mondom......!!!!