[PDF]

Rólunk mondták

Kiss Miksa

Én egy Kőszegi tanulója voltam az iskolának és az online tanfelülettel és vizsgafelkészítőkkel elsőre sikerültek a vizsgáim. Helyi gyakorlati oktatót is kaptam, illetve mindenben segítőkészek voltak, ezért gyorsan és egyszerűen megszerezhettem a jogsimat.

Újházy András

Nagyon szuper autósiskola, kíváló oktatóval!

László Sass

Mindenkinek ajánlom az iskolát mind azért , mert nagyon szív ügyük a náluk tanuló diákok illetve már felnőtt emberek tanítása .
Mindenben segítőkészen állnak a rendelkezésére bárkinek .
A férjem és jó magam is oda jártam sikeresen elvégezte a férjem és azóta is imád vezetni .
Én sajnos 17 évesen nem fejeztem be de ez csak rajtam múlott !!! Azóta most 43 éves fejjel jöttem rá a jogosítvány hiányára amit potolok is....
Viszont az iskola tulajdonosa most is ennyi idő után segítőkészen fogadott . A már meglévő régi egészségügyi vizsgám papírjait is felkutatja ...
Nagyon köszönöm a hozzáállást amit felém tanúsít az iskola !
Minden fiatalnak illetve felnőttnek csak azt tudom ajánlani itt szerezzenek jogosítványt !

Tamás Szaszkó

Csak ajánlani tudom őket! Családias hely. Kedves, türelmes ügyintéző segít a kezdetben. Kiváló az elméleti és a gyakorlati oktatás is. Először A majd B kategóriát is itt csináltam és nagyon meg vagyok elégedve az iskolával!

Burger Krisztina

A titkárnők nagyon kedvesek és segítőkészek.Csak jó tapasztalataim vannak az iskolával. Az oktatóm Kassa József korrekt,professzionális és elsőre sikerült a forgalmi vizsgám vele.

HcRazor

Színvonalas oktatás, korrekt árak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Adrienn László

Csak ajánlani tudom mindenkinek az iskolát. Jó hangulatú órák, érthető magyarázatok és példák. Általuk elsőre mentem át a kresz és forgalmi vizsgán

Sándor Alexandra

Az idei évben szereztem meg a jogosítványomat az autósiskolában.
Az adminisztrációs tevékenységek teljesen gördülékenyen zajlottak, az irodai alkalmazottak mindig segítőkészek.
Az oktatóm Kassa József végletekig türelmes, jól érthetően magyarázó személy.
Csak ajánlani tudom mindenkinek mind az iskolát, mind az oktatókat.

Urbán Boglárka

Nagyon segítőkészek mindenben, családias kis autósiskola. Gyakorlati oktatás nagyon jó.Az oktató Kassai József is nagyon kedves és segítőkész volt .Csak ajánlani tudom!

Móré Gyula

Ajánlani fogom minden ismerősömnek!

Vargáné Gál Melinda 

Eleinte drágának gondoltam a sok gyakorlati óra miatt, aztán rájöttem, hogy itt Bp.en mindenhol ennyit kell vezetni (sőt...néha kevés is), csak valahol a gyakorlat közepén tolják eléd,valahol(itt) meg előre szólnak, hogy nem lesz meg az 580 km 30 óra alatt.
Az elméleti oktatás kiváló. Kifejezetten jól magyaráz az oktató.
Gyakorlati oktatót ajánlás alapján választottam. És örülök, hogy őt választottam!
Minden elsőre sikerült. Persze egy kis szerencse is kellett hozzá, de nagyon sokat számít, hogy ki oktat!!!
Sok sikert mindenkinek 

Albecker Dániel

Minden rendben ment, elégedett vagyok.

Attila Gézárt

Elejétől a végéig itt csinaltam a jogosítványomat. Mindenből elsőre átmentem. Segitőkészek, csak ajánlani tudom. Zelei László kíváló oktató és nagyon jó ember is. Őt is csak ajánlani tudom.

Majorné Mező Reni

Vélemény- (Kassa József)
Amikor vártam, hogy kiderüljön ki lesz az oktatóm, nagyon féltem, hogy "jófej" oktatót kapjak, mert csak rémhíreket hallottam mindenkitől.
Aztán emlékszem az első alkalomra, amikor ő kérte, hogy nyugodtan szóljak rá ha felemelné a hangját esetleg velem. Soha nem fordult elő ilyen!!
Nyilván sokszor hibáztam és mindig higgadtan magyarázta el hogyan kellene csinálnom.
Végtelenül türelmes, becsületes. Rendesen levezettem az óráimat, oda figyelt végig rám.
Azt gondolom, hogy mindent alaposan elmagyarázott, ha kellett többször is.
Szerintem az oktatók királya, nagyon örülök, hogy hozzá kerültem!
Mindenkinek ajánlom!
(Ki ne rúgjátok) 

Mezo Gyula

Hát emberek a sztori a következő: nagyon sokat rágodtam irjak e vagy sem megosszam e a tapasztalatomat. Régebben ugy 20 évvel ezelött itt tettem le a "B" kategóriát itt. Simán ment rendesek aranyosak kiválló oktatókkal történt az eset . Azóta a gyerek is itt végzett , és assszony is gondolom ha nemlenne jó a suli nemide küldeném az egész családomat. tudni valo azok közé tartozom akik szertik ha hazaérnek ,nemcsak elindulnak. Azóta jómagam további képzéseken is részt vettem
és jelenleg is . Letettem elsőre az "A" és jelenleg a "C" kategóriát nyüstölöm. Mindenkinek szivből ajánlom ha nem férrebeszélést hanem biztos kézzelfogható tudást szeretne. Öszintén emberek nézzetek magatokba mindjárt elérem a millio balesetmentes km-t, ki ne akarná Ezt Csak és kizárólag ennek az iskolának és oktatóinak köszönhetem hogy mindennap hazaérek. KÖSZÖNÖM NEKTEK!

Gyarmati-Bátori Andrea

Puruczki Andrást szívből ajánlom, nagyon jó oktató,mindent köszönök ,főként a türelmet

Anita Kovács

Nagyon jó az autósiskola, segítőkészek voltak mindvégig. Időben értesítettek mindenről, a tankönyveket, az online anyagokat segítettek beszerezni, az elsősegély tanfolyamot is leszervezték, ami nagyban megkönnyíti a tanulók dolgát.
Az elméleti oktatóm Rujp István volt, aki nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját, bármi kérdésem volt segített. Az órák mindig jó hangulatban teltek. A KRESZ elméleti vizsgán elsőre átmentem.
A gyakorlati oktatás is nagyon jó!!Csak ajánlani tudom őket!!

Boldizsár Furda

Nagyon segítőkészek mindenben, családias kis autósiskola. Gyakorlati oktatás nagyon jó.

Orsolya Rogl

Kedves, segítőkész irodavezető, az oktatással sem volt problémám