[PDF]

Aktuális tanfolyamaink

 

 

Tantermi tanfolyamaink kéthetente indulnak.

Az oktatást minden nap (az elsőt kivéve) délután 15-17 órától kezdjük,hét alkalommal kell résztvenni a tanfolyamon öszesen 28órát vesz igénybe két héten belül.
Igény szerint délelőtti vagy hétvégi időpont is lehetséges.

 

E-Learning Tanfolyamaink elérhetők bármikor.

Az online E-Learning tanfolyam egy kényelmes és modern tanulási lehetőség, amin a diák otthon kényelmesen a saját idejét beosztva készülhet fel KRESZ vizsgára. Most, hogy rengetegen otthon marradtunk a vírus miatt különösen elterjedt ennek a tanulási módszernek a híre. A rendszerről IDE kattintva talál egy bemutatóanyagot.

Az elméleti oktatás mindössze két hetet vesz igénybe.
Az elektronikus vizsgára való felkészülését - mely számítógépen fog megtörténni - tapasztalt elméleti oktatóink és iskolánk multimédiás rendszere segíti. 
A harmadik héten már vizsgázhat is KRESZ-ből!

Ezek után kezdődik az oktatás gyakorlati része. Ennek során majd elsajátítja:

 

  1. A jármű technikai kezelését
  2. A rutin jellegű feladatok pontos végrehajtását
  3. A műszaki alapokat: Tudnia kell használni az autót és ismernie a biztonsági berendezéseit, a rájuk vonatkozó előírásokkal együtt.
  4. Szabályos és biztonságos vezetést
  5. 2013. Augusztus 16-tól a megváltozott jogszabály értelmében minden tanulónak, aki ezen dátum után kerül gyakorlati vizsgára, kötelező az 580 km levezetése.

Ha ezeket elsajátította, tudását vizsgán kell bizonyítania. Az, hogy erre felkészült legyen, a mi szívügyünk. Mikor sikeres vizsgát tett, és elvégezte az elsősegély tanfolyamot is, kiválthatja a vizsgaigazolását. Ehhez be kell fáradnia az Bp. Főváros kormányhivatala, Közlekedési felügyelőség Petzvál József utca 39. alatti központjába. Mindenképp vigye magával az orvosi alkalmassági vizsgálat eredményének fénymásolatát, és az elsősegély vizsga igazolását, személyes okmányokat és az iskolai végzetégét igazoló okmányt. A vizsgaigazolással elindíthatja a jogosítvány kiváltásának folyamatát az okmányirodában (kiállítási díj).